Αγιασμός-Έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι  τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. 

Κατά την προσέλευση των μαθητών, θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής που προβλέπονται προς αποφυγή της λοίμωξης από τον νέο κορωνοιό SARS-CoV-2(COVID-19), όπως αυτοί αναφέρονται στις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τα Δημοτικά Σχολεία – 31/08/2020/-ΦΕΚ Αρ.Φύλλου 3780-08/09/20,Υπουργείο Παιδείας- αρ.πρωτ. Φ7/118240/Δ1. Σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, οι μαθητές θα προσέλθουν στη σχολική μονάδα φορώντας υφασμάτινη μάσκα ή απλή χειρουργική, της οποίας η χρήση είναι υποχρεωτική

 Όλοι οι γονείς του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου συνιστάται να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Μετά τον Αγιασμό θα γίνουν ανακοινώσεις για θέματα λειτουργίας του σχολείου και όλοι οι μαθητές θ’ αποχωρήσουν στις 11.30 π.μ.  Τα βιβλία θα δοθούν την επόμενη ημέρα. 

Όσον αφορά τις μεταφορές, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι (11-9-2020) δεν έχει ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η ανάθεση των δρομολογίων σε μεταφορείς και, επομένως, δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Το κυλικείο θα λειτουργήσει κανονικά.Παρακαλείσθε να επισκέπτεστε τακτικά τον δικτυακό τόπο του σχολείου μας (http://dim-chalandr.ach.sch.gr/) για να ενημερώνεστε, καθώς και να ελέγχετε το email σας.

Η Διευθύντρια και  οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου