Εισαγωγή στα Πρότυπα & Πειραματικά, στα Καλλιτεχνικά και στα Μουσικά Σχολεία

Ενημέρωση σχετικά με την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά και στα Πρότυπα Σχολεία για το σχολ. έτος 2020-2021.

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με το με αρ.11/4-5-2020 απόσπασμα Πράξης της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων & Πειραματικών Σχολείων (Ε.Ε.Π.Π.Σ.), σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα : Εισαγωγή μαθητών/-τριών στα Πρότυπα Γυμνάσια Η εισαγωγή των μαθητών/-τριών στα Πρότυπα Γυμνάσια θα γίνει με δοκιμασία (τεστ) δεξιοτήτων την 29η Ιουνίου. Με την εν λόγω διαδικασία οι μαθητές/-τριες αξιολογούνται σε δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Δημοτικό Σχολείο, σχετικές με την κατανόηση κειμένων της Ελληνικής Γλώσσας και τα Μαθηματικά. Για περισσότερες  πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εγκύκλιος για εισαγωγή  στα Καλλιτεχνικά Σχολεία

Πατήστε εδώ για να δείτε την Εγκύκλιο με τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄τάξη Γυμνασίου των Καλλιτεχνικών Σχολείων  για το σχολικό έτος 2020-21. Εδώ μπορείτε να δείτε αριθμούς τηλεφώνων των Καλλιτεχνικών Σχολείων , την αίτηση και λοιπές πληροφορίες.

Εγκύκλιος  για τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στα Μουσικά Σχολεία

Πατήστε εδώ  για να δείτε την εγκύκλιο με τη διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2020-21. Εδώ μπορείτε να δείτε αριθμούς τηλεφώνων των  Μουσικών Σχολείων, την αίτηση και λοιπές πληροφορίες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία απευθυνθείτε στη Διευθύντρια του σχολείου από 15-5-20 πρωινές ώρες  από 9.00 έως 12.00 στο τηλέφωνο του σχολείου 2694022188