Γιορτή Χριστουγέννων

Τη Δευτέρα,  23 Δεκεμβρίου 2019 το πρωί πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας στην αίθουσα εκδηλώσεων!

Την επιμέλεια της διοργάνωσης είχαν οι Α, Β΄ και ΣΤ΄ τάξεις με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τον κ. Δημήτριο Τούλιο, την κ. Δήμητρα Παπασάββα και την κ. Αλεξάνδρα Κεραμίδα αντίστοιχα. Οι μαθητές της  Α΄ τάξης παρουσίασαν σε διασκευή  της θεατρολόγου κ. Έλενας Αλεξανδράκη, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά: « Η μάγισσα Φρικαντέλα που μισούσε τα κάλαντα», και οι μαθητές της Β΄ τάξης «Ο καλικάντζαρος που φοβόταν το σκοτάδι» της Μάρως Θεοδωράκη. Μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, συνεργατικότητας και θέλησης αναδύθηκαν από τα υπέροχα θεατρικά δρώμενα.

Η χορωδία των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης πλαισίωσε με παραδοσιακά κάλαντα της πατρίδας μας τη γιορτή, με την οργάνωση της κ. Άννας Αντωνάτου εκπαιδευτικού Μουσικής του σχολείου μας και την καθοδήγηση της κ. Διονυσίας Καραμπουρνιώτη.

Θερμές ευχαριστίες στις μητέρες των μαθητών για τα κεράσματα που δόθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης!

Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό:  ο πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου, προϊστάμενος εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Χαλανδρίτσας, ο  Δήμαρχος Δήμου Ερυμάνθου κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηλίας Βέρρας, ο Πρόεδρος του τοπικού Διαμερίσματος  Χαλανδρίτσας  κ. Λάμπης  Λαλιώτης, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Χαλανδρίτσας ,ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας και τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν από όλους! Χρόνια πολλά! Και του χρόνου!