Το ταξίδι ξεκινά

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 τελέστηκε στο προαύλιο του σχολείου μας ο καθιερωμένος αγιασμός από τους ιερείς του χωριού μας. Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας υποδέχτηκαν με χαρά μαθητές και γονείς. Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου, κ. Θεόδωρος Μπαρής, καθώς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τις ευχές του πατέρα Δημητρίου. Τις δικές του ευχές και χρήσιμες συμβουλές έδωσε με τη σειρά του σε γονείς και μαθητές ο κ. Θεόδωρος Μπαρής.

Και για να ξεκινήσει όμορφα η χρονιά, ένα δώρο περίμενε τους μαθητές. Ένα δώρο συμβολικό. Ένα καράβι με καραμέλες και μια ευχή. “Καλό ταξίδι!” Γιατί η ζωή είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που κρύβει ευχάριστες στιγμές αλλά και μικρές ή μεγάλες δυσκολίες σε κάθε νέα αρχή και πορεία. Σαν τα κύματα που δυσχεραίνουν το ταξίδι και μπορεί να παρεκκλίνει το καράβι από την πορεία του. Μα σ’ αυτό το ταξίδι δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας στηρίζουν, όπως οι γονείς μας και οι δάσκαλοί μας. Έτσι σε κάθε “τρικυμία”, με προσοχή, δυνατή πίστη ότι θα τα καταφέρουμε και την παρουσία και στήριξη των αγαπημένων μας προσώπων, σαν καλοί καπετάνιοι, διορθώνουμε την πορεία μας. Πορευόμαστε, λοιπόν, και γινόμαστε πιο δυνατοί, γεμάτοι γνώσεις και πολλές ευχάριστες αναμνήσεις, γλυκές σαν καραμέλα!

Καλό μας ταξίδι, γεμάτο περιπέτειες, γνώσεις και ευχάριστες στιγμές!