“Δες τι κρύβει το λυχνάρι” Έκθεση ζωγραφικής στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε τα τρία ζωγραφικά έργα μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας που συμμετέχουν στην έκθεση του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης μετά τη διεξαγωγή του διαγωνισμού με τίτλο Δες τι κρύβει το λυχνάρι”. Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Παρασκευή 17 Μαΐου στην Αθήνα. Οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Χαλανδρίτσας που ζωγράφισαν τα έργα που συμμετέχουν στην έκθεση του μουσείου είναι οι: Μαρία Τούλιου, ετών 9, μαθήτρια της Γ’ τάξης, Μαρία Κουτρουμάνη, ετών 9, μαθήτρια της Δ’ τάξης και Παναγιώτης Γεωργοσόπουλος, ετών 11, μαθητής της ΣΤ’ τάξης. Τα έργα που επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν στην έκθεση είναι 2.000 σε σύνολο συμμετοχών 23.000 παιδικών έργων από όλα τα σχολεία της Ελλάδας.

Την προετοιμασία για τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου για την έκθεση “Δες τι κρύβει το λυχνάρι” έκαναν οι εκπαιδευτικοί Σοφία Πασχαλίδου, Δήμητρα Παπασάββα, Παρασκευή Αράπη, Αλεξάνδρα Κεραμίδα, Ελένη Ρεγκούτα, Παρασκευή Αλποχωρίτη, Δημήτρης Τούλιος και Νίκη Σπηλιοπούλου. Υπεύθυνη ήταν η εκπαιδευτικός Εικαστικών του σχολείου μας Αυγή Τόπακα.

Η παιδική έκθεση  “Δες τι κρύβει το λυχνάρι” έχει ελεύθερη είσοδο για όλους και έχει διάρκεια από 17/5/2019 μέχρι 3/6/2019 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Νεοφύτου Δούκα 4, στην Αθήνα.