Τσικνοπέμπτη: Μια Γιορτή για Χαρά και Κέφι!

Με χαρά θέλω να αναφέρω ότι η φετινή Τσικνοπέμπτη ήταν μια αξέχαστη εκδήλωση, γεμάτη από γεύσεις, χαμόγελα και χορούς. Η μέρα ξεκίνησε με παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο: “Τα καμώματα του Καραγκιόζη”. Στη συνέχεια, ο ωραίος καιρός βοήθησε ώστε η γιορτή μας να είναι ακόμη πιο ξεχωριστή.

Τα κιβώτια με τα σουβλάκια από τον Δήμο Ερυμάνθου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας έκαναν τη γευστική μας εμπειρία αξέχαστη. Ο κ. Γεώργιος Ταγκαλάκης μας πρόσφερε το υπέροχο ψωμί, ενώ ο κ. Μιχάλης Παπαγεωργίου μας χάρισε την ευκαιρία να ψήσουμε τα σουβλάκια μας στην ψησταριά του.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Γεωργαντόπουλο και Τζελέπη για τη δωρεά των κάρβουνων, καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλανδρίτσας για την προσφορά των ποτηριών, των χαρτοπετσετών και των πιάτων που μας βοήθησαν να σερβίρουμε με επιτυχία.

Τέλος, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας και τους εθελοντές κ. Μπερδενή Διονύση και κ. Χρήστο Ιατρού, καθώς και τις κυρίες Κουφού και Καρπή, που με την αφοσίωσή τους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Με τη συμβολή και την υποστήριξή σας όλων, η φετινή Τσικνοπέμπτη ήταν μια αξέχαστη γιορτή γεμάτη χαρά και κέφι. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την υπέροχη εμπειρία! Και του χρόνου!