Προγραμματισμός ενεργειών πριν τα Χριστούγεννα

Αγαπητοί γονείς,

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας  προγραμμάτισε μία σειρά εκδηλώσεων για τις προσεχείς ημέρες. Συγκεκριμένα:

1. Επίδοση βαθμολογίας του Α’ τριμήνου Ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που υπάρχει έξαρση των ιώσεων κρίθηκε αναγκαίο, οι εκπαιδευτικοί της Α΄ και Β΄ τάξης να ενημερώσουν μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας  τους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών/τριών για την πρόοδό τους. Όσον αφορά τους μαθητές της Γ΄,Δ΄,Ε και ΣΤ΄ τάξης, οι έλεγχοι προόδου να παραδοθούν εντύπως εσώκλειστοι σε φάκελο στους/στις μαθητές/τριες για τους γονείς τους. Αναλυτική ενημέρωση για κάθε μαθητή/τρια ξεχωριστά θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα δια ζώσης τις ημέρες και ώρες που οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έχουν ανακοινώσει.

2. Ενίσχυση της Κιβωτού Αγάπης: Συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, σεντόνια, κουβέρτες, πετσέτες, λάδι, είδη  ατομικής υγιεινής κ.α.) για το ίδρυμα «Κιβωτός Αγάπης» μέχρι τέλος Ιανουαρίου, το οποίο μπορείτε να ενισχύσετε και να δώσετε μεγάλη χαρά σε αυτούς που  θα λάβουν τη δωρεά.

3. Την Παρασκευή,  23  Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00,θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας με την παρουσίαση θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές της  Α’ και Β’ τάξης με τίτλο: «Η μπουγάδα του Αη -Βασίλη». Φιλική συμμετοχή οι μαθητές/τριες των υπόλοιπων τάξεων με χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Επιμέλεια παρουσίασης οι εκπαιδευτικοί των τάξεων και της Μουσικής. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να προσφέρετε γλυκίσματα την ημέρα της γιορτής. Παράλληλα, το σχολείο ενημερώνει ότι οι κατασκευές/ δημιουργίες, που δεν διετέθησαν στο παζάρι της “Φλόγας”, θα είναι διαθέσιμες προς πώληση  στο χώρο του σχολείου. Σας ενημερώνουμε ότι, τη συγκεκριμένη ημέρα οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο κανονικά στις 8.15΄ το πρωί και θα αποχωρήσουν στις 13.15. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

4.Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου από τους μαθητές της ΣΤ ΄τάξης. Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα επισκεφτούν τον Δήμαρχο του Δήμου Ερυμάνθου κ. Θεόδωρο Μπαρή την Παρασκευή 23-12-2022,για να τον γνωρίσουν και να  του ευχηθούν καλές γιορτές τραγουδώντας τα κάλαντα. Εκτός από το γραφείο του Δημάρχου, οι μαθητές  θα επισκεφτούν και άλλες υπηρεσίες του Δήμου για να πουν και να μοιράσουν ευχές. Η μετακίνηση των μαθητών/τριών είναι μια ευγενική χορηγία του ΚΤΕΛ Πατρών.

5. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας,  την  ημέρα  της γιορτής 23-12-2022 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας  θα πραγματοποιήσει την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς

Η Διευθύντρια του σχολείου

Σοφία Πασχαλίδου