Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς Αγιασμός

Αγαπητοί γονείς ,

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 9:00 π.μ. θα τελεστεί ο καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19 , θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου γονείς και μαθητές με υποχρεωτική χρήση της μάσκας.Σύμφωνα με την ΚΥΑ με αριθ.πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.53950/4-9-21 η είσοδος των μαθητών/τριών στο σχολείο γίνεται με την επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος self-test που θα γίνει έως και 24 ώρες πριν. Όλοι οι γονείς του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου συνιστάται να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.

Μετά τον Αγιασμό θα γίνουν ανακοινώσεις για θέματα λειτουργίας του σχολείου και όλοι οι μαθητές θ’ αποχωρήσουν στις 9.30 π.μ.

Τα βιβλία θα δοθούν την επόμενη ημέρα.

Όσον αφορά τις μεταφορές, σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και σήμερα το μεσημέρι (9-9-2021) δεν έχει ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η ανάθεση των δρομολογίων σε μεταφορείς και, επομένως, δεν γνωρίζουμε αν θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Καλή αρχή να έχουμε!

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια του σχολείου

Σοφία Πασχαλίδου