Κοπή βασιλόπιτας

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στον χώρο του σχολείου μας.

Αρχικά, η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου κ. Σοφία Πασχαλίδου, αφού καλωσόρισε τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, παρουσίασε μία ανασκόπηση των δράσεων του έτους  2019 με την ευχή να συνεχίσουμε να δημιουργούμε δυναμικά και συλλογικά και το νέο έτος.

Στη συνέχεια, τα νήπια και οι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ και ΣΤ΄ τάξης πλαισίωσαν μελωδικά την εκδήλωση με τη βοήθεια των νηπιαγωγών και  της εκπαιδευτικού Μουσικής κ. Άννας Αντωνάτου.

Ευχές και ευλογίες για την καινούρια χρονιά έδωσαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς ο υπεύθυνος εφημέριος περιοχής Ερυμάνθου π. Δημήτριος Παπαγεωργίου και ο π. Νικόλαος Βγενόπουλος που τίμησαν με τις παρουσίες τους την εκδήλωση. Το φλουρί συνόδευε ένα βιβλίο. Συγχαρητήρια στο τυχερό παιδί, να έχει πάντα καλή τύχη στη ζωή του!
Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του ιδρύματος «Κιβωτός Αγάπης» κ. Κατερίνα Νικολάου που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση με τη συνοδεία τροφίμων του ιδρύματος, οι οποίοι παρέλαβαν τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη καθαριότητας   που πρόσφεραν με περίσσια αγάπη οι οικογένειες των μαθητών μας.

Ακόμα τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Γεώργιος Κονιδάρης και οι εκπρόσωποι του Δήμου: ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Γεωργαντόπουλος και ο Πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος κ. Χαράλαμπος Λαλιώτης.

Ευχαριστούμε επίσης τις μητέρες των παιδιών για τις υπέροχες, μοσχομυριστές και γευστικότατες βασιλόπιτες που έφτιαξαν και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τα αναψυκτικά που πρόσφεραν .

Πολλές ευχές σε όλους για μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα!